MILLORES QUE ENS PORTEN MÉS ENLLÀ Seguim millorant per ajudar-te en el teu dia a dia i oferir-te la millor eina

cohete

Hem unit esforços amb els millors per a oferir-te la millor tecnologia Gràcies a la col·laboració amb els nostres partners, t'apropem la millor tecnologia inclosa ja en el teu ERP de TAAF

Notificacions i Certificats

Gràcies a la integració de DEHOnline ara pots controlar des de TAAF la recepció de notificacions electròniques de les teves comunitats i clients. Pregunta’ns com fer-ho!

Veure més

Certificados
Centraleta-[Convertido]

Centraletes Digitals

Avui disposar d’una centraleta digital i per veu IP és una part bàsica ja en qualsevol despatx i més en els temps actuals. 

Com sempre a TAAF estem atents a les necessitats dels nostres clients i veient que la tecnologia de telefonia ha avançat a Veu Ip hem decidit que era el moment d’oferir noves funcionalitats a les empreses perquè puguin millorar i automatitzar els seus processos. 

Hem integrat i homologat Net2Phone, empresa especialitzada en centraletes digitals en Veu IP de forma que obrim noves possibilitats: 

¿Què aporta la integració de TAAF i Net2Phone?  

  • Integració dels contactes de la base de dades de TAAF amb la centraleta. 
  • Desviament automàtic de la trucada a l’Administrador o Comercial assignat quan entra la trucada. 
  • Possibilitat de què s’obri automàticament una Gestió amb el client que està trucant assignat ja en ella, o bé que s’obri la fitxa del client. 
  • Possibilitat de trucar des de l’aplicació directament. 

Veure més

Comunica més i millor

Millores en el mòdul de comunicacions que et permet comunicar en diversos idiomes, disposar de plantilles més completes i enviament de SMS.

El mòdul compta amb un assistent que facilitarà els teus enviaments, i que a través de senzills passos et permetrà comunicar-te amb tots els teus clients a la vegada, en el format i idioma preferit pel client. 

Així, tenim les opcions de comunicació per mail, Carta, SMS… I inclòs el Mail certificat i el SMS Certificat. 

Veure més

Comunicar

Associat

Nou Associacions

Compartir producte amb altres immobiliàries és ara més fàcil. Associacions a IMMO et permet associar-te amb altres immobiliàries i formar grups de producte compartit. També pots unir-te amb tantes associacions com vulguis.

  • Comparteix Productes entre immobiliàries
  • Escull quins productes compartir
  • Llistat de productes propis i d’associats
  • Genera demandes sobre productes associats
  • Uneix-te a més d’una associació
asociaciones

Contacta amb el teu comercial de TAAF al 93 185 05 70 o envia’ns una sol·licitud de contacte