ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

DONACIÓ SOLIDARIA A L’ACFQ

DONACIÓ SOLIDARIA A L’ACFQ

L’empresa TAAF va fer entrega d’un taló per valor de 6,381€ a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística per fer costat en la seva lluita contra aquesta malaltia rara.

L’aportació de més de sis mil euros, és el resultat de la col·laboració de molts dels clients de la empresa TAAF, tots ells Adminstradors de Finques i Apis, que a través de l’assistència als cursos solidaris, van fer possible aquesta quantitat. Amb aquesta donació, l’Associació Catalana de Fibrosi Quística pot seguir finançant tots els seus projectes.

La A.C.F.Q treballa estretament amb els Hospitals de Sant Joan de Deu, Vall de Hebron i el Hospital Taulí, els únics hospitals de Catalunya que tracten pacients amb aquesta malaltia, donant suport econòmic i accés a assistents sanitaris per a reforçar la plantilla mèdica d’aquests centres pel que fa a la cura de pacients amb Fibrosi Quística. L’associació també realitza inversions en quant a investigació, treballant actualment amb l’Institut de Investigació Biomèdica de Bellvitge, que compta amb una línia d’investigació en Fibrosi Quística i amb l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya que treballa en noves estratègies antimicrobianes.

La Fibrosis Quística és una malaltia genètica i hereditària. Afecta als dos sexes per igual i està present des de la concepció, tot i així es pot manifestar de des del naixement com posteriorment. Aquesta malaltia es crònica i evoluciona de forma diferent segons la persona. La fibrosi quística està causada per un gen defectuós que porta el cos a produir una mucositat que s’acumula en els pulmons i el pàncrees, provocant infeccions pulmonars i seriosos problemes digestius.

Des de TAAF i l’Associació Catalana de Fibrosi Quística volem agrair la voluntat i les ganes de col·laborar dels nostres clients, que son els grans responsables i protagonistes d’aquesta donació.

Related Posts

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE