SOM TAAF

Especialistes en software dedicat en exclusiva al sector immobiliari

L'EXPERIÈNCIA I LA DEDICACIÓ ENS DEFINEIX

Som una empresa de Software que des de fa més de 17 anys s’ha especialitzat en exclusiva en el sector immobiliari.

Disposem d’una sèrie de solucions que permeten cobrir tots els departaments del sector. Mitjançant programes connectats entre ells, formem un complet ERP per a la gestió diària i avançada dels professionals del sector.

TAAF ens hem especialitzat en el suport a clientes i la consultoria en el sector, més que un software, oferim una solució integral per al professional immobiliari. Això permet als nostres clients créixer i evolucionar mitjançant solucions informàtiques i el nostre knowhow com a consultors que hem obtingut després de la implantació i manteniment de més de 400 projectes.

La nostra visió és cobrir totes les necessitats que poden tenir els nostres clients. Per això aportem sempre les últimes tecnologies i tendències, així com la formació i consultoria necessàries. Així el professional podrà aprofitar i millorar els procediments interns de treball i guanyar temps per a dedicar al seu client.

Conegui els nostres serveis, que juntament amb les nostres solucions informàtiques l’hi permetran tenir un partner de confiança que l’acompanyi en el seu creixement i desenvolupament.

HOTLINE

Servei tècnic sempre preparat per a resoldre els seus dubtes de l’aplicació i l’administració de finques gràcies als seus coneixements.

CONSULTORS

Consultors especialitzats en l’anàlisi de les formes de treball dels nostres clients i capaços d’optimitzar-les i millorar-ne els rendiments.

FORMACIÓ

Oferim un servei de formació personalitzada per a cada client amb les seves dades i tenint en compte els seus mètodes de treball.

TAAF AMB MÒDULS LITE*

*Lite [l^It] adj. Literalment Gran

ÚLTIMES NOTÍCIES

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible