ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

Formacions presencials d’èxit

Formacions presencials d’èxit

Les formacions presencials de les aplicacions TAAF a càrrec del gerent de l’Empresa i Consultor d’administració de finques, José Ramón Fernández, estan resultant tot un èxit d’assistència. Els clients que assisteixen a les formacions del software per a comunitats i finques, es mostren molt satisfets amb el resultat de les formacions. Això es pot veure reflectit en les enquestes de satisfacció enviades als assistents.

Aquestes formacions s’han realitzat a la ciutat de Barcelona i Girona. Dividides en dues sessions d’una jornada de duració per mòdul (Comunitats i Finques) i realitzades pel gerent José Ramón Fernández, Administrador de Finques col·legiat amb més de 30 anys d’experiència en el sector i que avui dirigeix TAAF i lidera l’equip consultor.

En les quatre jornades de formació presencial que s’estan realitzant, assistiran més de 100 administradors de finques, el que demostra el constant interès a ampliar coneixements i treure el màxim partit a l’aplicació per part dels nostres clients.

Més formacions

Deixant de banda aquestes formacions presencials, durant els mesos de març, abril i maig, es realitza el nostre ja habitual club de formació. Aquests són cursos d’unes dues hores de duració, impartits de forma remota, en el que es veuen punts concrets de l’aplicació de forma més extensa i completa.

Els cursos de formació segueixen disponibles per a la seva inscripció, si estàs interessat, només has de fer clic aquí.

Related Posts

Club de Formació

Club de Formació

Club de Formació Març

Club de Formació Març