ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

Gestió, eines i estratègia per a despatxos d’administracions de finques

Gestió, eines i estratègia per a despatxos d’administracions de finques

Com millorar amb criteris empresarials i preparar-nos per a fer front a un futur incert

Vivim en un món evolutiu, en carrera accelerada, on el temps d’incorporació dels canvis tecnològics en els hàbits i formes de viure, és cada vegada més curt, tendint a instantani.

Observant els comentaris i valoracions que els clients fan dels serveis que reben de les administracions de finques, sovint un pensa que el nostre sector no està trobant la forma de satisfer les necessitats del client actual, quan ens exigeix cada dia “més per menys”, en un entorn cada cop més low cost i que tendeix a l’autogestió. Està arribant la 4ª revolució tecnològica, i potser no hem integrat la 3ª!

Quan tractem de millorar la qualitat del servei i la satisfacció dels clients, topem immediatament amb l’obstacle del famós “dia a dia”, que suposa:

  • L’absorció de tots els recursos de gestió para intentar –i no sempre s’aconsegueix- porta el treball al dia.
  • La dificultat -o impossibilitat- per a trobar el temps per a pensar en què i com evolucionar, empresarialment parlant.

Coneixem la dificultat dels despatxos d’administracions de finques, per a introduir canvis, aconseguir implantar-los i evolucionar.

A través de l’estratègica col·laboració entre TAAF i Be-Side, posem a disposició dels clients la metodologia i eines pràctiques perquè puguin “passar a l’acció”, millorar la gestió del seu despatx i, d’aquesta manera, començar a assentar bases sòlides per afrontar un futur incert, i que permetin, a la vegada, evolucionar i créixer.

Related Posts

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE