ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

TAAF juntament amb altres 10 membres fundadors, presenten la plataforma d’innovació INNOMADS, per a connectar i apostar per Startups i Inversors en la construcció del futur del Real Estate.

La plataforma Innomads té com a principal objectiu la innovació i acceleració de l’evolució del sector immobiliari. De manera que es treballarà conjuntament amb els membres de la plataforma, en el desenvolupament i implementació de serveis i productes de valor. De forma que s’adaptin a les noves maneres de viure i treballar de les persones. El conjunt de membres fundadors d’Innomads, disposa de l’experiència i el coneixement necessari en el Real State. Això permet detectar els reptes i oportunitats més rellevants del sector i dissenyar solucions des de la innovació i les noves tecnologies.

El passat 22 de maig al Barcelona Tech City, es va presentar la plataforma. En la presentació van assistir més de 80 professionals del sector, startups i experts del món de la innovació i la transformació digital. Mireia García (CEO) i Elena Badia (Innovation Manager) van presentar els 4 serveis que oferirà la proposta de Innomads:

  • Un radar de tendències: per a mantenir als seus membres al dia de las tendències tecnològiques més rellevants en el sector.
  • Un laboratori d’innovació: on es desenvoluparan i es testejaran nous productes i serveis.
  • Un programa per a startups Proptech: basat en la formació i  l’acompanyament.
  • Un programa d’inversió: la possibilitat de participar com a inversor en els conceptes més prometedors.

En l’acte també es va comptar amb la ponència d’Aleix Valls (CEO de H-FARM) expert en la transformació i negoci digital, essent una referència mundial en l’ecosistema emprenedor. A l’acte hi va tenir lloc una taula rodona amb les startups Propcrowd, WeSmartPark i Daysk.

Related Posts

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible