ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

El nou juntes es presenta als clients

El nou juntes es presenta als clients

En el marc de la renovació de les aplicacions TAAF, aquesta setmana s’ha presentat l’últim dels mòduls en nova tecnologia, el mòdul de Juntes de Propietaris.

Per això, es va convidar a un representant de les empreses que ja disposen del mòdul original, perquè fossin els primers a conèixer el nou mòdul i cada una de les novetats. També, es va posar en comú les diferents propostes que els clients tenien per millorar el mòdul. TAAF va facilitar una enquesta a tots els clients fa unes setmanes sol·licitant quines característiques creuen que hauria d’incloure el mòdul. Alguna de les característiques més votades van ser la Traducció automàtica d’actes i convocatòries, Documentació exportable a tauletes i disponibles amb connexió remota, Aplicació mòbil, entre moltes altres. Amb els resultats d’aquestes enquestes i coneixent quines característiques eren les més desitjades, es va debati entre els nostres clients, com imaginant aquestes novetats i es va arribar a diferents punts en comú sobre el futur d’aquest mòdul.

A la presentació van acudir per part de TAAF tots aquells responsables de cada un dels departaments. Això permet als clients conèixer a l’instant l’opinió del cap de programació, sobre la viabilitat d’incloure aquestes característiques i com implementar-les. La presentació va ser realitzada pel Conseller Delegat de TAAF, José Ramón Fernández, que va mostrar el nou mòdul a ple rendiment i realitzant diferents exemples d’ús perquè veiessin cada una de les novetats i millores respecte a la versió existent. El mòdul estarà disponible per al seu ús per part de tots els clients de TAAF aquest mes de març.

Aquesta presentació és l’inici de vàries presentacions on TAAF proposa als seus clients que analitzin de la millor forma possible, quines necessitats tenen i com resoldre-les per així oferir l’aplicació que millor s’adapta al client.

Related Posts

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible