ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

Envia notificacions a través del Col·legi d’Administradors

Envia notificacions a través del Col·legi d’Administradors

El Col·legi d’Administradors de finques de Barcelona-Lleida presenta una novetat en el registre de notificacions, una eina fonamental avui en dia per a tot administradors de finques col·legiat. Aquesta eina permet de forma fàcil i pràctica realitzar tots els enviaments de notificacions. Envia cartes, convocatòries o actes de les juntes de propietaris, com les reclamacions de deute o qualsevol altre document que es vulgui enviar amb caràcter fefaent de contingut i amb constància de recepció. Tant a tracte individual o enviament múltiples d’un mateix document.

Disponible a TAAF

Aquesta nova eina oferida pel col·legi d’administradors, ja està disponible a través de la nostra aplicació TAAF, com a part de la nostra estreta col·laboració entre el col·legi i el nostre software. Podràs trobar la configuració d’aquesta eina a l’apartat configuració general de TAAF> Comunicacions> CAFBL. En aquest apartat es podrà configurar els paràmetres necessaris per a l’ús de l’enviament de comunicacions certificades pel col·legi. Recordem que prèviament cal registrar la funció a través del col·legi. Pots demanar més informació al telèfon per a col·legiats 934 510 202.

TAAF Comunicaciones CAFBL

Aquesta opció reforça les eines de comunicació que TAAF ja inclou per a tots els seus clients. A través d’una empresa externa, es permet la certificació de mails i SMS. Si tot i això no coneixes aquest servei, pregunta’ns i et regalarem 1000 crèdits per a què comencis a utilitzar aquesta funció. A continuació et facilitem la nostra taula de preus/crèdits per a l’enviament d’aquestes comunicacions:

 SMS estàndard: 0,09€ (5 crèdits)
SMS Certificat:  0,19€ (10 crèdits)
Mails Certificat:  0,28€ (15 crèdits)

Related Posts

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE