Presentem TAAF OPEN, un TAAF més accessible i complet per a tots.

Encara no coneixes TAAF?

TAAF és un ERP que uneix la gestió de les diferents modalitats del sector immobiliari (lloguers, patrimoni propi, comunitats i comercial immobiliària) en una mateixa eina. A TAAF, els més de 17 anys d’experiència en el sector del software immobiliari, ens ha permès crear una solució que dóna resposta a tots i cadascun dels professionals del sector. Però no solament podem oferir el software més competitiu, també posem a la disposició de tots els nostres clients, el nostre magnífic equip humà.

Hi ha un TAAF per a tu, escull la teva solució TAAF Plan*

*Plan [plaen] vt. Planifica el camí a l’Èxit

Em menjo el món

Pels que començeu i ningú us guanya amb il·lusió i ganes!

Seré el millor

Pels que ja sabeu com funciona el negoci i voleu ser un referent

Sóc un gurú

Pels que ja sou un referent i necessiteu una solució com a tal

Em menjo el món: El pack em menjo el món és perfecte per aquells que tot just comencen. Per això oferim un TAAF a mesura, amb moltes opcions perquè res et freni i la formació i suport tècnic ideal per acompanyar-te en els teus primers passos.

Vull ser el millor: És el pack per als que volen fer un pas endavant cap al lideratge del mercat. Per aquest motiu oferim una solució amb mòduls integrats que permeten l’automatització de molts procediments així com l’Administració Online: un portal web personalitzable perquè els teus clients puguin accedir a rebuts, factures, liquidacions o veure l’estat de les incidències entre altres.

Sóc un gurú: Ser un referent obliga a no deixar mai de millorar i aquest pack posa a la teva disposició totes les eines necessàries perquè el teu lideratge en el sector es mantingui. Per això aquesta solució no te límits i els procediments d’automatització i anàlisis de la informació no es discuteixen. Posem a la teva disposició FacturaScan per automatitzar el procés d’entrada de factures a uns nivells òptims. Administració Online per oferir al client tota la informació a temps real, serveis de reporting, perquè puguis analitzar totes les dades i cada una de les dades, per tenir un control absolut del què passa a la teva empresa.