ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

TAAF al RENT 2017 de París

TAAF al RENT 2017 de París

El passat 11 i 12 d’octubre va tenir lloc a París a la fira Rent 2017 dirigida a les tecnologies aplicades al sector immobiliari. TAAF no podia perdre aquesta oportunitat i per aquest motiu va acudir a la cita. El nostre director comercial, Pol Massagué i el nostre cap de programació, Victor Chiva, van acudir a la capital francesa per a representar la nostra companyia i donar a conèixer TAAF en l’àmbit internacional.

Connectivitat i realitat virtual, el futur immobiliari

TAAF presente en el RENT 2017 de ParísEl RENT 2017 ha servit per comprovar el gran nombre de solucions tecnològiques a disposició del sector immobiliari i com aquestes revolucionaran el negoci en breu. Moltes d’aquestes eines mostren el camí a seguir per a molts. Per aquest motiu TAAF no ha perdut l’oportunitat de conèixer aquestes novetats i ja hem començat a pensar com integrar algunes d’aquestes eines a les nostres aplicacions.

El futur del sector immobiliari passa sobretot per una major automatització i connectivitat entre diferents serveis. Quan parlem de connectivitat ens referim a la disponibilitat total de dades on sigui i quan sigui. També en els diferents serveis dels professionals immobiliaris, connectats entre si. Una altra tecnologia amb molta presència al RENT va ser la realitat virtual i augmentada. Aquestes tecnologies faciliten la venta de productes immobiliaris i la gestió d’incidències de finques i comunitats. En aquest aspecte, TAAF ja està treballant amb algunes d’aquestes tecnologies i en alguns casos ja es troben disponibles en les nostres solucions.

Per la nostra part, al RENT 2017 varem exposar les nostres solucions per a l’administració de finques i immobiliàries a un stand situat al sector de la fira que allotjava a totes les empreses tecnològiques d’origen espanyol.

Related Posts

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE