Servei Cloud

Confia en el núvol

Aquest servei t'ofereix la possibilitat de disposar de les solucions TAAF en la seva versió Cloud, de forma que no hagis de preocupar-te de servidors ni seguretat. El servei Cloud es proporciona a través de Microsoft Azure. Microsoft protegeix les teves dades de forma proactiva, complint el màxim de normatives de seguretat, convertint-la en el proveïdor de serveis Cloud més segurs del mercat.

Les teves còpies de seguretat sempre a punt

Nosaltres ens encarreguem de les còpies de seguretat de les teves aplicacions TAAF, realitzant-les cada dia i mantenint a la teva disposició totes les còpies dels últims 30 dies. També podràs descarregar les teves còpies de seguretat quan desitgis.

Compromesos amb la teva privacitat

Les teves dades de TAAF les controles tu. El nostre principi bàsic de privacitat és que tu ets el propietari de les dades que estan en el teu TAAF. Mai les utilitzarem amb fins publicitaris o de Màrqueting.

Treballa on vulguis

La tecnologia Cloud et permet treballar amb les teves aplicacions TAAF des de qualsevol part del món. Només necessites connexió a Internet. Les teves dades accessibles siguis on siguis.