SOFTWARE IMMOBILIARI

Un únic punt d’entrada del producte per a la seva distribució, cassació i anàlisi.

IMMO TAAF SOFTWARE IMMOBILIARI

INTEGRACIÓ TOTAL

Fes créixer la teva immobiliària sense límits amb el software més complet. Converteix IMMO.TAAF en l’únic punt d’entrada del producte i publicant-se automàticament a la seva web o en els portals que desitgi.

CRM DE CLIENTS I LEADS

Analitza, comunica i fes un seguiment dels teus clients i Leads amb el nostre CRM. Amb el nostre control de carteres i productes, el encreuament automàtic de demandants i peticions, estalviaràs temps i riscos en la gestió diària.

INFORMACIÓ PER CONÈIXER EL MERCAT

IMMO ofereix un conjunt d’informació per analitzar i estudiar. Avançat als canvis del mercat i no perdis cap oportunitat gràcies a tota la informació i dades dels que disposes.

Descobreix

La tecnologia més avançada, juntament amb les noves formes de treball que permeten millorar i guanyar temps per atendre als teus clients.

Analitza

El producte, el tipus de client, el demandant, la gestió interna… Tota la informació generada es pot analitzar. ¿Quin portal funciona millor? Quin producte necessitem? T’ajudem a interpretar la informació.

Envia

Comunicats i mails a clients i contactes. El CRM IMMO.TAAF et permetrà mantenir un contacte constant i directe mitjançant seguiments, newsletters

Optimitza

Unificant l’entrada de productes en un sol punt. Gestionant tot procés comercial amb una única solució que permet cobrir totes les necessitats, des del Lead, fins al tancament de l’operació.

Creix

Al teu ritme i forma constant. IMMO.TAAF s’adapta a la teva velocitat i necessitat en cada moment. Incorpora noves funcionalitats quan realment ho necessites.

Creua

Automàticament productes amb demandes, t’avisarà quan entri un nou producte que pot interessar al client i podràs enviar-los a través de mailing amb la fitxa en un sol clic

Publica

A la teva pròpia web a temps real i amb els portals més importants que vostè desitgi una mateixa pantalla. Treballa en multiidioma i promocions.

Integra

Amb la resta de solucions TAAF. La nostra tecnologia permet que es relacioni amb moltes solucions estàndards. Integra tots els mails rebuts de portals i la seva web automàticament amb mail parser.

ALGUNS DELS PORTALS D'IMMO TAAF

HOTLINE

Servei tècnic sempre preparat per a resoldre els seus dubtes de l’aplicació i l’administració de finques gràcies als seus coneixements.

CONSULTORS

Consultors especialitzats en l’anàlisi de les formes de treball dels nostres clients i capaços d’optimitzar-les i millorar-ne els rendiments.

FORMACIÓ

Oferim un servei de formació personalitzada per a cada client amb les seves dades i tenint en compte els seus mètodes de treball.

CONTACTA AMB NOSALTRES

    M'interessa:

    Solució Per a Gestió de PatrimoniSolució per a Gestió de LloguersSolució per a Gestió de ComunitatsSolució per a Gestió ImmobiliàriaConsultoria

    ALTRES:

    A l'enviar aquesta sol·licitud de contacte entenem que acepta la política de privacitat de dades