ÚLTIMAS NOTICIAS

Todo lo que necesitas saber sobre nosotros y nuestros actos

TAAF arriba a Andorra

TAAF arriba a Andorra

TAAF es va presentar aquest dijous a Andorra en un acte organitzat per AGIA, el Col·legi Professional d’Agents i Gestors immobiliaris d’Andorra. A l’esdeveniment van acudir una trentena de professionals del sector immobiliari del país que van conèixer les nostres aplicacions a través d’una demostració del funcionament de les nostres solucions. Durant l’esmorzar, l’equip comercial de TAAF va compartir les opinions i inquietuds d’aquests professionals.

L’acte es va dividir en dues parts, una primera part que va servir d’introducció per donar a conèixer la nostra empresa i els serveis que ofereix. En aquest apartat es va destacar com les nostres solucions formen una ERP amb un potent CRM de clients que és capaç de cobrir totes les necessitats de qualsevol despatx.

TAAF OPEN, la novetat

taaf open promoTambé es va presentar una de les novetats de TAAF pel pròxim any, el TAAF OPEN. Amb TAAF Open l’aplicació permet una major accessibilitat afegint a la solució base mòduls com: Incidències, Juntes, Generador de contractes i la Norma Q43. Aquests mòduls, fins ara de pagament, s’afegeixen de forma gratuïta a l’aplicació amb totes les seves funcionalitats i només amb limitacions per volum. D’aquesta forma un pot treballar amb el mòdul i comprovar la seva utilitat, contractant-lo quan superi el límit d’operacions realitzades i si realment ho creu necessari.

També es van presentar els nous packs de compra de l’aplicació, per a contractar una solució a mida a un preu especial.

A la segona part de la presentació, es va mostra com funcionen les nostres aplicacions. Per això es van realitzar diferents exemples d’usos de la gestió de comunitats, lloguers o l’apartat comercial. Aquests exemples van realitzar-se tenint en compte les particularitats del país.

 

Adaptat a Andorra

Presentación de TAAF en AndorraPer aquesta presentació i l’entrada de les nostres aplicacions al país, aquestes han estat adaptades en les diferents problemàtiques i funcionaments del país. S’han agregat doncs les bases de dades de poblacions i codis postals del país, el canvi d’impostos pel corresponent IGI, les adaptacions bancàries a l’estàndard de l’ABA i la plena incorporació de Consums a través de comptadors.

Amb aquesta presentació l’empresa arranca un nou projecte d’expansió de territori marcat com a objectiu per aquest exercici. Amb una desena de clients al país dels Pirineus, la intenció és convertir-se en el software referent del sector a Andorra en el pròxim any.

Fi de l’acte

L’acte també va comptar amb la presència de Sensedi, col·laborador de TAAF en un projecte conjunt per a la integració de la seva aplicació a les soluciones TAAF. Sensedi permet la detecció d’incidències i canvis de subministraments en els edificis que gestiona l’administrador.

Per a finalitzar l’acte, es va sortejar entre tots els assistents un sopar amb estrella Michelin entre 29 restaurants a escollir.

Related Posts

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

Comprometidos con el Objetivo de Desarrollo Sostenible

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE

INNOMADS: NEIX EL HUB D’INNOVACIÓ PER AL FUTUR DEL REAL ESTATE